STYLING: 3 looks, 1 krave // CPHFW SS22

STYLING: Suits in Stockholm

Jeg havde pakket disse to ‘nye’ suits med i kufferten, som netop var blevet færdigsyet inden afrejse til Stockholm. De er nemlig reworked, som vil sige, at jeg har arbejdet videre på begge suits fra deres oprindelige udtryk. De er begge blevet kortere i ærmerne, (det hvide hør-suit er blevet kortere i kroppen også), og har fået mere blikfang i form af maling og en masssse perler.

Jeg kunne ikke dy mig, da jeg så dette organiske kunstværk samt de søde får på en gåtur, og derfor blev disse billeder af suitet taget her. Jeg har nemlig været inspireret af bløde organiske forme til dette suit, hvor både grene og vand har spillet en stor rolle.

Følgende afsnit indeholder reklame

Jeg havde dertil også min taske med mig rundt, naturligvis, hvor jeg forsøger at gøre det til en vane altid at have en stoftaske/mulepose deri. Det er absolut den bedste løsning (også når man ‘blot’ er hjemme) at have en med sig til indkøb, ekstra sko eller en blazer, når temperaturen skifter. Jeg benyttede mig meget af både en mulepose og min rummelige håndtaske, da jeg var i Stockholm. Der findes utallige udtryk på en mulepose, om det er muleposer med tryk, med et pænt print eller farve. Vigtigst af alt er dog, at man undgår de mange plastikposer, når man bevæger sig rundt – på ferier eller i hverdagen – ved at have en mulepose i sin håndtaske. En lille let tilføjelse til tasken, der gør en stor forskel.

Her ses perlesuitet, som jeg selv er virkelig begejstret for. Jeg elskede også dets klassiske form før jeg begyndte at ændre det, dog var ønsket, da jeg købte det i en genbrugsbutik, at det skulle blive til et suit, der var fyldt med detaljer og som emmede af et festligt mood. Jeg følte mig i hvert fald meget festligt tilpas i dette look – og så kan man vel ikke ønske sig mere? Looket kan ses i bevægelse på min instagram, HER.

OG til dette look havde jeg også min taske med, som jeg havde min røde strik i, hvis det blev nødvendigt senere på aftenen (det er altid godt at være forberedt, hvis det pludselig skulle blive koldt, hah)

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STYLING: 3 looks, 1 krave // CPHFW SS22