STYLING: Suits in Stockholm

STYLING: Daisy dresses in Stockholm

Jeg er netop hjemvendt fra min allerførste rejse til Stockholm, som i også kunne læse i det forrige indlæg. OG lad mig bare sige; jeg er meget begejstret for byens stemning og arkitektur. Sikke en smuk by. Jeg var iført to Daisy-kjoler fra mit lille vintagebrand, Again Atelier, i løbet af rejsen, som jeg har stylet på to forskellige måder i dette stylingsindlæg.

Den blå Daisy-kjole stylede jeg med jeans og åbne sandaler med en lille hæl. Perfekt til en morgen i selskab med kaffe og kardemommesnurrer; en sand svensk ‘Fika’-situation. Jeg er så fan af det ord.

Følgende afsnit indeholder reklame

Jeg elsker at udforske interiør, når jeg er ude at rejse eller er ude at spise på caféer eller restauranter. Det er en skøn måde at få inspiration på – og Stockholm var bestemt ingen undtagelse (jeg føler mig helt fyldt op igen med ny inspiration, ahh). Mit fokus har i en længere periode været på lamper, om det er lamper til sofabord eller over spisebordet samt stole. Det er et set-up, hvor man netop bruger meget tid, og det er nok derfor, at jeg har haft et så stort fokus på netop det. Især belysning er ret så essentielt for, at man har det behageligt og får det optimale ud af ‘rummet’; om det er til afslapning eller i arbejdssituationer.

Her ses en lyserød udgave af Daisy-kjolen, som er stylet med en oversize skjorte, brede bukser og sneakers. OG naturligvis blev der også tid til en omgang ‘Fika’.

Kjolen er taget ‘omvendt’ på i forhold til den blå Daisy-kjole, som kan tydeliggøres ved at se på den dybe udskæring. Vigtigt er dog at skrive, at der ikke er en rigtig eller forkert måde at vende kjolen på; det er en smagssag, hvordan man ønsker udtrykket skal være. Jeg vender den ofte således, når jeg har en skjorte eller en t-shirt under for at vise lag-på-lag udtrykket tydeligere. Hvis du er interesseret, kan du se kjolerne i bevægelse i en stemningsvideo fra Stockholm på Again Ateliers instagram, HER.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STYLING: Suits in Stockholm