STYLING: Badedragten

STYLING: 3 looks, 1 krave // CPHFW SS22

Hermed et indlæg, der omhandler de tre looks, jeg var iført, under denne modeuge. Jeg havde valgt at holde et krave-tema for at sætte fokus på, hvor forskellige looks kan være selv med den samme detalje. Jeg har derfor gået med tre forskellige farver; pink, blå og olivengrøn i denne omgang sammen med den store krave. Kraven er en del af den næste mini-kollektion hos Again Atelier (wii). Lad os se tættere på de tre looks, shall we?

Det første look er det pink look, hvor jeg ovenover tog mig friheden til også at vise, at kraven er reversible, som betyder, at kraven kan benyttes enten med en blå eller hvid front, som kan ses på min gine inden modeugen satte i gang.

Den lange pink skjortekjole får en cool kontrast af den hvide krave, som gør, at der kommer mere dybde til looket, fremfor at det ‘bare’ er en skjortekjole. Dertil havde jeg hvide bukser under for at skabe en helhed.

Kraven, som skrevet ovenover, kan give to forskellige farveudtryk, som derfor er med til at give flere muligheder, når det kommer til stylingssammensætninger. Her er den benyttet på dag 2 i blå til en ternet blå kjole, brede jeans, loafers og en limegrøn taske.

Slutteligt mit olivengrønne sæt, som jeg virkelig også holder meget af. Jeg elsker det loose fit, som fungerer virkelig cool sammen med den store krave. Jeg havde skruet op for lidt perle-detaljer, som dog kan være liiidt svært at spotte på billederne, både på de hvide sko samt sat en stram frisure med en stor hvid scrunchie, så de forskellige perleøreringe kom til syne.

Lad mig endelig høre, hvad du synes om kraven, hvis du føler noget – eller om de tre looks :)) Du kan se mere fra dagene på min Instagram @helenatroelsendk, hvis det lyster.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STYLING: Badedragten