AGAIN ATELIER

STYLING: Badedragten

Indlæg i samarbejde med Hunkemöller

En badedragt er både smuk at bade i og fungerer perfekt som en top til hverdags- eller festlooks. Det er derfor helt på sin plads, at badedragten er kommet så meget i fokus, når det gælder badetøj til sommeren. Jeg er nemlig stor tilhænger af styles med mange stylingsmuligheder, og derfor rammer badedragter mit hjerte. En solid samling af badedragter i forskellige farver og snit er altså sød musik i mine ører.

I dette stylingsindlæg vil jeg vise to looks med en smuk grøn badedragt. Lad os bare komme i gang:

Tone-i-tone. Jeg er ret fan af tone-i-tone looks, og derfor har jeg valgt, at det første look i dette stylingsindlæg netop skal være sådan et look. Her ses et pastelgrønt sæt, som jeg har stylet lidt mindre ‘granny’ ved brug af stærkere farver i den grønne farvepalette.

Sommersuit. Her er jeg hoppet i et par ternet shorts og en bred ternet blazer, som jeg elsker kombineret sammen; et lille sommersuit om man vil :) Jeg har spicet looket op med en perlehalskæde, som giver en feminin tone til den brede blazer. Dertil har jeg tilsat røde sandaler, som er en komplementærfarve til badedragten. Jeg elsker, når man skaber sådan en farvekontrast i et look.

Den stramme badedragt fungerer som en god måde at skabe en silhuet på i et look, når man er iført løsere eller oversize styles. Dette gælder for begge looks, som jeg har vist ovenover.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

AGAIN ATELIER