STYLING: Blonder, velour og denim

AGAIN ATELIER

(klik på billedet for at se Again Atelier)

Jeg har arbejdet på at udvide mit vintageunivers, Again, og det er endelig blevet tid til at løfte sløret for udvidelsen, som også understøttes ved nu at hedde ‘Again Atelier’. Tilføjelsen af navnet ‘Atelier’ er meget vigtig for Again-projektet, da det netop repræsenterer det kreative rum, hvor styles og mini-kollektioner vil blive syet.

Again Atelier er en fusion mellem vintagestyles og styles syet af overskuds- og/eller genbrugstekstiler, der vil udkomme i små mini-kollektioner. Den første mini-kollektion, Again Garden, som ses ovenover, er netop blevet udgivet i dag. Alt kommer med en historie og har haft et liv før det rammer mine/dine hænder – både vintagestyles og styles, der bliver syet. Der vil derfor ikke blive nyproduceret tekstiler til at skabe styles til Again Atelier. Derudover vil alle styles blive syet efter bestilling, som gør, at du kan være med til at bestemme farve eller print på din style.

Hvis du er interesseret i at bestille en style fra mini-kollektionen, Again Garden, eller får lyst til at se på vintagestyles, kan du finde Again Atelier HER.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STYLING: Blonder, velour og denim