STYLING: Matching sets // Graduation

STYLING: Træsko

Hvis jeg havde en fysisk liste med sko-klassikere, jeg elsker at være iført, så vil træsko stå meget højt på listen. Jeg blev for alvor fan af dem forrige sommer, og jeg har glædet mig sådan til igen at være dem iført. Træskoen bringer så mange søde barndomsminder med sig, så det er en sand glæde, at de er tilbage. Jeg har stylet to looks; ét til en festligere situation og ét til hverdagsbrug. Lad os bare komme i gang:

Træsko, som en festsko, er absolut en mulighed, jeg tager, når den er der. Jeg synes, det giver en ret cool detalje til looket, som godt kan klare lidt modspil for ikke at blive for ‘pænt’. Jeg har tilsat glitterstrømper for at spice træskoen lidt op.

Følgende afsnit indeholder reklame

Det er så skønt et sommervejr vi har lige nu; sommersindet er her i den grad, og jeg elsker det. Jeg forsøger at være så meget ude som overhovedet muligt; man er vel dansker? hah. Jeg har ‘desværre’ kun en fransk altan i mit hjem, men hvis jeg havde en ‘rigtig’ én, så ville jeg bestemt kigge efter møbler i træ eller bambus. Jeg har netop fået øjnene op for en bambussofa, som virkelig er fin. Så fin, at jeg også kunne være typen, der ville sætte den indenfor. Jeg elsker lyst træ eller bambus til en altan eller terrasse; det er så smukt sammen med store grønne planter, siv og blomster. Det har en helt ferie-følelse, synes jeg, og giver en smuk harmoni, når man benytter naturmaterialer sammen med planter. OG nu da jeg er iført træsko bliver det et helt naturtema !

Slutteligt et sommerlook med 3 pastelfarver i en kombination; blå, grøn og lilla. Det er en favorit for mig her i varmen. Træskoene, som jeg har på her, sidder bedre fast på foden og er derfor mere oplagte til hverdagsbrug end de forrige. Derudover er jeg blevet ret så glad for oversize skjorter, som også passer sig godt ind i det danske sommervejr, som godt kan være hurtigt omskifteligt.

Har du også et godt forhold til træsko?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STYLING: Matching sets // Graduation