STYLING: Træsko

STYLING: Blonder, velour og denim

Hermed udgives et stylingsindlæg med fokus på at mikse forskellige materialer. Jeg har taget fokus på blonder, velour og denim, der på kryds og tværs kan give et ret cool udtryk. Jeg har sammensat to looks til dette stylingsindlæg:

Blonder og velour er en sand klassiker til vinterens fester – men jeg er altså i ligeså høj grad fan af det her i sommerperioden, hvor stylingsmulighederne er lidt anderledes i og med at temperaturerne er varmere. Derfor har jeg også valgt at bruge velour i looket i form af en oversize blazer, der gør det perfekt til, når det bliver køligere på aftenen.

Følgende afsnit indeholder reklame

Det er ikke kun i looks, at jeg elsker at kombinere forskellige materialer. Et miks af tekstiler i boligindretningen er også noget, jeg virkelig synes er cool. Jeg føler at min måde at iklæde mig tøj på helt naturligt følger min indretning hjemme også. Det afspejler det stil-humør, jeg er i. Jeg tænker umiddelbart ikke, at jeg er den eneste om disse tanker? Det er vel egentligt meget naturligt, at det man omgiver sig omkring også påvirker ens humør og smag. Jeg har som beskrevet ovenover kombineret blonder og velour, som vil stå ret smukt til en mørk veloursofa og en kold G&T, am i right? Bare lige for at oversætte mit look til en indretningssituation, hah. Dét er da en rigtig fredagsstemning, jeg har fået sat her i looket og i indretningssnakken !

Slutteligt blonder og denim sammen. En smuk materialekombination, der netop ikke bliver for feminin. Jeg har førhen snakket om denim herinde; faktisk hele to stylingsindlæg er udarbejdet for at hylde det skønne materiale, se HER og HER. Jeg vil også lige nævne, at denim er helt perfekt både i forhold til at nedtone blonderne, men også i forhold til komforten i looket, hvor disse brede jeans gør det til et vildt behageligt look at være iført.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STYLING: Træsko