NEW HOME #2

STYLING: Matching sets // Graduation

Er der noget, jeg synes er smukt, så er det et matchende sæt. Derfor er det netop også fokusset for dagens stylingsindlæg.

Jeg har dog valgt at tage et blåt denimlook med, som ikke er født til at være sammen som et sæt, men som snildt kunne være. Jeg tænker nemlig, at det er vigtigt også at have fokus på de utallige kombinationer, man kan lave i sit klædeskab – om det er et sæt eller ej. Dette også med henblik på den kommende sæson, hvor der er mulighed for at mødes igen til diverse festligheder og fejringer, hvor en style snildt kan bruges igen og igen forklædt i et nyt match. Lad os komme i gang:

Looket ovenover er det mest casual af de tre looks i dagens stylingsindlæg, som indeholder en lang denimnederdel med et højt slids, skjorte med en stor krave og et skønt farvespil med det brede grønne bælte og taske til den blå farve.

Følgende afsnit indeholder reklame

Vi befinder os snart i en skøn tid, hvor sommervejret og en masse fejringer af både studenter og afsluttende uddannelser er omkring os – heriblandt min egen om en lille måned. Hvis du også står med en fejringssommer foran dig, hvor dejlige mennesker omkring dig skal fejres og forkæles, vil jeg meget gerne vende mine tanker, som jeg selv går med, når det kommer til at købe gaver til studenter, afsluttende uddannelser eller bare helt generelt. Det er nemlig så skønt at støtte op om danske brands og webshops. Om man kender hovedpersonen godt eller mere perifert, så er der absolut god grund til at vælge en gave med et så lokalt fokus som muligt, således at der er en dybere tanke med gaven oveni. Jeg selv har det in mente, da det også er skønt, når man har sine gaver stående fremme, at man ved, hvor de er produceret eller købt henne.

Jeg er ret stor fan af sjove og unikke vaser, kander, skåle og alt i den dur lige nu, som også kan ses lidt af på ovenstående billeder. Jeg har ofte rotation på hylderne, så jeg kan mindes tilbage til de forskellige gaver og stunder gennem dem. Jeg har blandt andet en stor blomsterkeramikvase, lavet af en dansk keramiker, jeg var så heldig at have stående på mit gavebord, da jeg blev student for nogle somre siden. Den har endnu ikke fået en plads i mit nye hjem; den har så stor betydning, at den absolut skal stå perfekt.

Det lyserøde sæt ovenover er det mest formelle af de tre looks i dagens stylingsindlæg, hvor jeg har stylet med både glitterstrømper, krave og åbne sandaler, der skriger sommer og fest. Dette vil være et virkeligt godt bud på et look, jeg kunne hoppe i til min søsters kandidatfejring.

Her ses det pastelgrønne sæt, hvor bukser, skjorte og krave er syet af reststof, som også er en skøn bæredygtig følelse at have på sig. Det er mindre feminint end det lyserød look, men absolut også klar til sommerdage og fejringer – især med mange øreringe, som ovenover.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

NEW HOME #2