STYLING: Sporty referencer

NEW HOME

Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg har glædet mig til at udgive dette, da jeg endelig kan skrive, at jeg er flyttet, wiii. Jeg har fået tilbudt mit helt eget sted, mit eget hjem, som har været et ønske længe. Nu er der højt til loftet og mine kreative projekter kan få lov til rigtigt at udfolde sig. Nu er det tid til at lege med indretning rundt i mit nye hjem, let’s gooo:

Det er så dejligt at iklæde ens hjem med smukke farver, sådan ønsker jeg i hvert fald mit hjem; et sted, hvor man virkelig kan lade tankerne flyde og få inspiration, således at jeg ikke føler mig låst i ‘en kasse’. Jeg har valgt at bruge farvede gardiner i mit hjem, som giver en god rumfølelse, som jeg allerede elsker så meget. Her har jeg arbejdet med to forskellige farvede gardiner, lyseblå og gul, som er så cute til den franske altan. Jeg har lææææænge tænkt i at få himmel og sol indenfor ved brug af den lyseblå og gule farve – og nu er det sket, wii.

Jeg har derudover indsat en skillevæg/rumdeler, som netop lige er blevet færdigbygget, som er iklædt en smuk lilla farve, der skal fungere som en væg mellem stuen og mit klædeskab. Jeg elsker følelsen af et ‘walk in’; at man kan gå omkring sit tøj og blive inspireret. Derfor var denne skillevæg/rumdeler sammen med mine gardiner ret vigtig i mine tanker for at udnytte pladsen bedst muligt her i min et-værelses lejlighed.

Følgende afsnit indeholder reklame

Det kan virkelig skille vandene, når man taler om at male sine vægge eller ej – og hvilke farver man vælger til sit hjem. Vi befinder os i en kreativ bølge, hvor mange er hoppet med på kraftige farver eller pastelfarver, som virkelig er skønt at se på, da det virkelig er med til at skabe personlighed og en god rumfølelse. Dog er det naturligvis også muligt at få denne skønne rumfølelse ved brug af mere neutrale farver – ikke at forglemme! Der er i hvert fald en hel verden af farver at vælge imellem, som jeg ofte sidder og drømmer mig helt væk i. ‘Jotun‘ har nogle så fine farver, som får mig til at overveje, om jeg skal få sat gang i at male en væg. Nogle farvekombinationer forsvinder simpelthen ikke fra min hukommelse – og her tænker jeg især på mint/lilla og lyseblå/gul. Mint-farven er nemlig ikke at finde herhjemme – endnu !

Slutteligt mit bord-set-up til min lille indflytterfrokost for nogle uger siden, som var før gardinerne kom op. Det er vildt så meget, de giver af stemning, nu da de er kommet op. Små ændringer kan virkelig gøre en stor forskel.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STYLING: Sporty referencer