NEW HOME

NEW HOME #2

Nu da jeg er gået i selvsving over indretningen herhjemme (læs: jeg ser inspiration til nye projekter allevegne lige nu, hah, jeg må lige holde mig selv i snor til tider), er det tid til at vise lidt mere frem, wii, OG nu er det blevet mit soveområde og min billedvægs tur. Det giver så meget personlighed til hjemmet at have en billedvæg, synes jeg. Det viser ret meget om en person, hvilke billeder man hænger op – ligesom bøger i en bogreol også gør. Jeg synes, det er så hyggeligt! Lad os komme i gang:

Følgende afsnit indeholder reklame

Ovenstående billeder er af mit soveområde og min billedvæg, som netop er blevet sat op – og jeg er blevet SÅ glad for det allerede ! Den hænger over min seng, da jeg elsker tanken om at lukke øjnene i og slå øjnene op til noget smukt hver morgen, som kan sætte tankerne for dagen i gang. Det er så vigtigt at gøre soveværelset til et rum, der bare emmer af afslapning, så man hurtigt kan komme i ro fra det eventuelle pres fra dagen. Der er så mange forskellige sengetyper og senge man kan vælge imellem; det allervigtigste for mig (udover komfort selvfølgelig) er at min seng har en god høj højde; jeg synes det er så smukt, at den får lov til at fylde i rummet – og især med en masse puder til, der gør, at den også kan benyttes som en stor sofa, som gør det til et ret cute lille kaffespot til formiddagskaffen. To funktioner i én.

Jeg forsøger så vidt muligt at arbejde med funktioner i mit hjem, så jeg kan få så meget ind som muligt – uden at det bliver for presset, naturligvis. Derfor har jeg arbejdet med en ret fin løsning, hvis jeg selv skal sige det (hah) til min stue og walk-in, som du kan se i det forrige indlæg (HER), hvis ikke du allerede har nået at læse det. Det omhandler nemlig et lille byggeprojekt, jeg har leget med til min kære garderobe, som faktisk også kommer lidt til syne på billederne i spejlet ovenover ;)

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

NEW HOME