STYLING: BAGS

STYLING: Sporty referencer

Det er ikke en stor nyhed at benytte sportsitems i hverdagen, men jeg har alligevel valgt at sætte fokus på det i dagens stylingsindlæg, da det altså kan noget ved brug af de rigtige kontrast-styles; her spiller jeg på mere feminine items og items, der i sig selv skaber et blikfang (og derfor kan fokusset trækkes væk fra de sporty items). Det hele handler om den rette balance, så det ikke ligner, at man har glemt at skifte efter træning, når man møder ind på studiet eller arbejdet. Let’s go:

Looket med løbeskoene

Det første look, jeg vil præsentere, er looket, hvor flere styles skaber et blikfang, der som skrevet ovenover gør, at følelsen af at være iført et par farvede løbesko forsvinder i og med, at der sker meget, da alle farverne ‘skriger’ i samme valør. De falder derfor helt naturlig ind i looket, hvor jeg har tilføjet et par lyserøde glitterstrømper med ‘pels’-detalje, der også giver et blikfang i sig selv. Der er derfor ikke sparet på blikfanget i dette look ;)

Følgende afsnit indeholder reklame:

Dét at iføre sig løbesko til et look giver mig flashbacks til storbyferier, hvor jeg har pakket to par sko, hvoraf det ene par er løbesko, som jo naturligvis også skal benyttes til andet end løb på ferien; sådan har jeg i hvert fald altid tænkt – alt der pakkes skal have flere funktioner. Står jeg alene her om den tanke? Looket er derfor en lille hyldest til rejserne og de forhåbentligt fremtidige storbyferier. Du kan tag et kig på udvalget af løbesko fra Intersports sortiment, hvis det frister at lege lidt med på storbyferie-følelsen – eller den kommende løbetur i solskinsvejret.

Træningssættet i et lag-på-lag look

Slutteligt dette look, som jeg virkelig også synes fungerer godt, hvor en off-shoulder kjole og en blomsterprintet blazer giver en god kontrast til det tydeligt sporty træningssæt, som består af løbebukser og en langærmet t-shirt. Dét at den lyserøde farve i sættet er i samme nuance som kjolen er også med til at gøre looket lettere at forholde sig til – sådan ser mine øjne det i hvert fald.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STYLING: BAGS