STYLING: Balaclava + strikkrave

STYLING: KNITWEAR #2

Dette stylingsindlæg tager fokus på strik, da jeg absolut er fan af strikkede items. De giver så mange muligheder OG  strikkede looks er lette at hoppe i – og holde varmen i her i vinteren. Et par jeans og en stor striksweater er en klassiker, men hvis man ønsker ‘mere’, har jeg her fokus på vinterdetaljer, der kan implementeres til basislooket. Jeg har sat fokus på 3 striklooks herunder:

Strikkjolen med jeans

Hvis man elsker veste er denne styling let at forholde sig til, da denne kjole egentlig fungerer på samme måde, som en vest ville gøre i looket – og dog. Det giver et cool lag-på-lag udtryk med brede jeans under kjolen, som jeg virkelig holder af. Brede jeans (og bukser generelt) er et go-to for mig lige nu under mine strik samt til blazerlooks.

Følgende afsnit indeholder reklame:

Der er mange muligheder for at finde sig et par go-to bukser; man kan blandt andet tjekke Samsøe Samsøe bukser ud, som gør sig godt i basisgarderoben. Basisgarderoben er vigtig at have på plads, da det er styles, der skal kunne holde længe i klædeskabet – og styles, der skal kunne bruges på kryds og tværs i forskellige looks og til forskellige anledninger. Det bør derfor altid være in mente, når man shopper. Hvert nyt item skal kunne gøre noget nyt i klædeskabet.

Strikkraven/halsedissen

Personliggørelse af et look er dét, der gør mode interessant i min optik – og derfor er detaljer så vigtige. Jeg er ret begejstret for strikkraven/halsedissen(ja, hvad skal man lige kalde hende), da det er en skøn tilføjelse til looket, som oveni også har en funktion i kulden.

Oversized strik med broderet detaljer

Vinteren er som tidligere beskrevet den sæson, hvor man ofte er iført en stor striksweater, som snildt kan klare ekstra kant og detaljer. Jeg har derfor i det sidste look tilføjet små gule og blå blomster til strikken, der giver en finurlig detalje og blikfang. Strikken er en del af vinterdroppet på AGAIN sammen med en anden uldstrik, som i kan tjekke ud HER, hvis det har fanget din interesse.

Hvis du har lyst til at se flere looks med strik, kan du med fordel tjekke første “Knitwear”-indlæg ud HER.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STYLING: Balaclava + strikkrave