STYLING: Hjemmekontoret

STYLING: DENIM #2

Indeholder reklame.

Er der et materiale, jeg altid vender tilbage til (eller sagt med andre ord; aldrig går fra), så er det denim. Det skuffer virkelig aldrig i et look. OG i dagens indlæg har den fået hele armen med denim; jeg har nemlig arbejdet med denim-patchwork og upcycling med denim. Der er derfor kommet to looks ud af dette denim-on-denim projekt, som jeg har stylet med et miks af store sølvøreringe, sølv- og guldhalskæder samt perler. Det giver altså et cool udtryk, når denim ikke står helt alene.

Første look består af mine redesignede jeans og en patchwork-denimkrave. Jeg har længe elsket at tilsætte kraver til mine looks – og et denimlook er ingen undtagelse. Jeg er dertil vild med et godt opsmøg på bukser lige nu, så det fik de bestemt også. Jeg har stylet looket med forskellige øreringe for at give lidt ekstra detaljer.

Følgende afsnit indeholder reklame:

Jeg er vild med at mikse øreringe, som vist ovenover; jeg synes det giver et så cool udtryk, da man ikke bliver symmetrisk at se på. Det kan være meget rart, at der sker lidt forskelligt, når man drejer rundt i forskellige vinkler ;) Du kan finde mange gode bud på øreringe, der kan mikses på kryds og tværs hos Vibholm; her tænker jeg både Maanesten, Maria Black og Georg Jensen er nogle rigtig stærke brands til netop det.

Denne denimkjole er mit seneste projekt – og jeg har tænkt, at det skal være en kjole, der skal få lov at vokse og aldrig rigtig blive ‘færdig’. Den er nemlig med rå kanter i bunden, som gør, at jeg altid vil kunne tilsætte flere patchworkstykker til den, når jeg får flere reststykker. Det kunne være så smukt med en laaaang denimkjole; det må tiden vise ! Jeg har stylet denne kjole med mange halskæder for netop at udnytte den dybe udskæring på kjolen.

Ønsker du at se flere denimlooks, kan du med fordel tjekke det første “Denim”-indlæg ud HER.

Søger du akryl gele, så er Gellak.dk svaret.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STYLING: Hjemmekontoret