HOME 'CHRISTMAS EDITION'

STYLING: Balaclava + strikkrave

Hermed et indlæg dedikeret til vinterens strikdetaljer. Jeg er iført strikprojekter fra den seneste tid i alle tre looks; to balaclava looks og et look med min nyeste strik til samlingen, min strikkrave. Lad os bare komme i gang:


Den stribede balaclava er en klassiker for mig lige nu; den passer til alt og hjælper med at holde på varmen – og frisuren i blæsevejret.

 

Min gule balaclava med bindebånd er helt perfekt til cykelturene, da den kan ‘trækkes ind’ til halsen. Derudover elsker jeg farven, der både kan fungere som colorblocking eller, som ovenover, i et tone-i-tone look.

Sidst, min strikkrave, som både giver et cute udtryk samt holder på varmen. Jeg er stadig ligeså begejstret for pyntekraven/kraven, som jeg var tilbage i starten af året. Min “blomst” krave har også været et go-to til mine looks i løbet af året. Det må være 2020’s yndlingsitem for mit vedkommende – og nok også ind i 2021.

// Helena

2 Kommentarer

  • Malene Green

    Har du en opskrift til kraven? 🤩🤩 er også skudt i kraver!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

HOME 'CHRISTMAS EDITION'