FLOWERS // COFFEE SPOT + STUDIO

HOME ‘CHRISTMAS EDITION’

Indlæg i samarbejde med KAiKU

Jeg må indrømme, at jeg allerede er i et ret solidt julehumør – og derfor giver det så god mening for mig lige at få et overblik over, hvordan jeg tænker, at der skal drysses julehumør her i lejligheden. Jeg har nemlig kun fået styr på mit adventslys, som i kan se til sidst i indlægget, wuu.

Jeg har teamet op med KAiKU, som simpelthen har det fineste udvalg af julepynt, der virkelig kan se smukt ud i mange forskellige hjem, da det kan styles op og ned i forhold til indretningen. Jeg har derfor indsat nogle af deres produkter på de efterfølgende billeder, som jeg synes kunne være SÅ cute at have fremme:

Jeg elsker at have julepynt fremme, der indeholder minder eller giver et bestemt mood; for eksempel ovenstående croissant-julekugle kunne være så cute, altså, den vil jeg virkelig elske at kigge på, når jeg drikker min morgenkaffe. Ægte paris-mood fra morgenstunden, hah, i wish.

Det handler om for mig, at det ikke bliver et alt for rodet udtryk (læs; små skøre nisser og blinkende rensdyr) i og med, at der i forvejen står mange ting fremme. “Er der overhovedet plads til mere på kommoden?”, tænker du, “Og er det ikke allerede rodet i forvejen?” Ej, det må du ikke tænke, hah! Eller det skal jeg selvfølgelig ikke bestemme…

Vi må videre i fortællingen; Jeg går derfor efter mere simple tanker til jul – det kan for eksempel være som ét område, hvor der står en dekoration. Jeg er især faldet for ovenstående kalenderlys, som passer virkelig godt til mit farveglade hjerte.

Til sidst et lille adventskalenderlys-projekt, som jeg synes er blevet så cute med 4 forskellige stearinlys. Det er både tilpas udtryksfuldt med de snoede lys, men også simpelt med de små guldtal, jeg har klippet og hængt på. Nu er der ikke mere tilbage end at skrive; glædelig jul !

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

FLOWERS // COFFEE SPOT + STUDIO