CPHFW SS21

New home // Living room + walk in

Hvis i følger mig på instagram (@helenatroelsendk), har i nok allerede set, at jeg er flyttet til Nørrebro og er ved at få indrettet mig, og derfor tænkte jeg, at det var oplagt at lave et indlæg, der både kombinerer interiør og mode – i know; absolut perfekt kombination. Jeg viser to looks i dette indlæg, hvor jeg er iført mit go-to lige nu; vest-toppen (begge er syet ud fra deadstock-materiale). Jeg er så vild med denne type style, da den er helt perfekt til et lag-på-lag look, som vi jo ikke kan andet end at elske, ikke? Jeg tænkte det nok. Samtidig med det, viser jeg rundt i noget af stuen og mit “walk in”. Lad os bare komme i gang;

Følgende afsnit indeholder reklame

Jeg er selv meget aktiv i forhold til at finde sjove og unikke vintagefund til mit hjem, men det er også lidt af en jungle til tider at finde de rigtige ting. Derfor har jeg også været ude og tjekke lidt forskelligt ud på ‘interiørmarkedet’; jeg har det nemlig sådan, at hvis jeg køber nyproducerede styles/ting til hjemmet, så skal det også være i en høj kvalitet, der holder i mange år – og som netop er mere klassiske og tidløse i sit udtryk. Det er mit go-to, når jeg køber nyt. Jeg er gået hen og blevet ret varm på Skovby stole – og især DENNE lysebrune læderstol, som kunne klæde sig smukt rundt om vores spisebord – eller som en ‘lad os drikke en kop kaffe’-stol sammen med min røde Verner Panton stol (kan i også se det for jer? Lige dér ved billedvæggen !) Det kunne være en så cool kontrast netop mellem det klassiske og ‘sjove’. Det er præcis sådan en balance, jeg elsker i et hjem. Det skal ikke blive for seriøst; der skal være plads til, at man kan lade tankerne flyde – og et sted, hvor man kan få en masse ny inspiration.

Her ses mit åbne klædeskab, som også fungerer som et “walk in”, da det seriøst fylder det meste af mit soveværelse, haha. Sådan fungerer det altså bare bedst hos mig; det giver en masse glæde og energi at se på.

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

CPHFW SS21