STYLING: ÉN FARVE

CPHFW SS21

Hermed udkommer et nyt stylingsindlæg, som omhandler 3 kjolelooks, jeg var iført under denne modeuge, som var noget anderledes end normalt grundet situationen, vi befinder os i. Dog blev jeg meget inspireret – og ikke kun på det kunsteriske-modemæssige, men ligeledes på hele tanken om fremtiden for moden samt alternative måder at arbejde bæredygtigt på, hvilket nu har givet mig en tankestrøm af små ukonkrete idéer, jeg endnu ikke helt kan placere. Det skal jeg lige have arbejdet lidt videre på, hah. Men nu til mine looks:

Jeg elsker denne vintagekjole med sin fine store flæsedetalje, som jeg stylede med mine træsko og et turkis bælte. Jeg elsker turkis og pink sammen, det ser ret cute ud, synes jeg.

Hermed ses min “blomst”-krave fra AGAIN, som er syet ud fra reststof fra Det kongelige teaters systue (kan bestilles HER). Jeg elsker dette look med de grønne nuancer øverst i looket, som bevæger sig ud i blå nuancer, der ender i et par helt blå strømper, der giver et lille fint blikfang i looket.

OG slutteligt et lilla look, hvor den gennemsigtige kjole omslutter sig og giver et cool lag-på-lag udtryk. Kjolen er faktisk syet ud fra et gardin, hvilket jeg er ret så vild med; både kjolen og skjorten er syet af mig.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STYLING: ÉN FARVE