STYLING: ÉN FARVE

Jeg er ret så begejstret for looks lige nu, hvor én stærk farve dominerer. Farven giver i sig selv en ret cool detalje og blikfang. Here we go:

En cardigan under en skjorte? Det fungerer faktisk overraskende godt – og jeg har valgt at gøre det endnu mere synligt ved, at jeg har knappet skjorten og cardiganen sammen.

Jae, jeg troede det ville være lunt og dejligt her i midten af maj, men ak nej, derfor er denne lille detalje altså stadig et go-to i min verden; helt perfekt under en blazer eller jakke, når/hvis man skal ud af døren.

En farverig skjortekrave, der titter frem, er så cute – jeg har lavet denne lille detalje meget i mine looks herhjemme på hjemmekontoret (*haha, savner min hverdag*). OG så har jeg virkelig også benyttet mig meget af mine elskede pyntekraver (se stylingsindlæg HER)

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

AGAIN by Helena Troelsen