CPHFW AW20

STYLING: PYNTEKRAVER

Jeg er blevet noget så glad for denne detalje i mine looks, og tilsætter ofte lige en krave til under min skjortekrave, hvis jeg føler, at der mangler lidt detaljer i looket. Det er dér vi er på skalaen over, hvor meget jeg gerne vil iføre mig dem. Derfor har jeg tilegnet dette stylingsindlæg til de smukke pyntekraver:

Vi starter lige på og hårdt med dette look, hvor jeg har tilføjet to pyntekraver ovenpå hinanden. Det giver altså bare et så fint feminint udtryk, selvom looket i sig selv også er meget feminint med tonerne af lyserød, er det som om, at disse to kraver bare fuldender looket – er vi ikke enige? Strikken og kjolen er en gave fra Saint Tropez.

Jeg benytter pyntekraven som en halskæde i dette look sammen med perlehalskæden. Her er pyntekraven ikke i et ligeså stort fokus som i det første look, men giver stadig en cute detalje.

Den største af mine pyntekraver ses her, som virkelig fungerer godt ovenpå skjorter og jakker, da den er bred på skuldrene – og ser virkelig cool ud under skjortens/jakkens egen krave. Jeg har selv syet den (og hatten), som et lille projekt i disse Corona-dage.

Til sidst vil jeg også lige vise en pyntekrave over en cardigan og t-shirt; dette bliver en styling, jeg bestemt tager med videre, når graderne stiger – T-shirt og pyntekraver – Kan. Ikke. Vente. Det bliver altså skønt.

Har man ikke lige en pyntekrave derhjemme; så er en skjorte med en flot krave absolut ligeså smuk under en strik/kjole/cardigan (!) OG ellers kan man være heldig at finde nogle i en genbrug/vintagebutik – ELLER du kan sætte et lille syprojekt i gang.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

CPHFW AW20