STYLING: TERN

CPHFW AW20

Modeugen fandt sted i sidste uge – og nu er det tid til at vise, hvad jeg iførte mig. Jeg havde stylet ovenstående looks, som alle var med detaljer, som jeg finder vigtige lige nu. Jeg mener, elsker vi ikke bare de brede bælter, dyreprint, denim-på-denim og en smuk krave?

Det brede bælte er i den grad noget, jeg elsker at sætte til mit look, da det giver en så smuk detalje – og silhuet.  Ovenover er mit brede grønne bælte perfekt til at give sammenhæng i looket, hvor både kjole, sneakers og halskæde er i grønne nuancer.

Wuhu, denim på denim – en klassiker, som endnu engang bare fungerer. Jeg tilsatte min læderskjorte til looket for at give lidt kontrast til de to denimitems. OG så har læderskjorten også bare den sejeste lange krave.

Pink, perler og en blondekrave, der får en masse opmærksomhed i dette look, da dens hvide farve virkelig trænger igennem den pink farve. Jeg bliver nødt til lige at sætte ord på den sorte korte top, som jeg absolut elsker; den har så mange smukke perler syet på sig – et virkelig godt vintagefund, hvis du spørger mig.

Sidst – men ikke mindst – det sorte look med dyreprint i fokus. Et lille tørklæde i halsen og et par støvler i dyreprint er nok til, at man let kan mærke sammenhængen. Jeg elsker looks, der også bare kan stå så simpelt som det.

Jeg vil også lige skrive lidt om modeugen – meget kort, men vigtigt. Det glæder nemlig mit lille hjerte, at bæredygtighed virkelig var overskriften for modeugen – og jeg føler, at selvom greenwashing er i blandt, så er der en stor oprigtighed og hjerte bag. Det gjorde stort indtryk på mig at høre Cecilie Thorsmark (CEO for CPHFW) tale om de nye retninger for modeugen. Der vil nemlig fremover blive sorteret brands fra, der ikke lever op til en bæredygtig standard – og hvad skal det sige? Jo, der vil fremover i ansøgningsprocessen være et pointsystem, der tydeligt vil vise, hvor bæredygtigt brandet egentligt er (kvaliteter i kollektionen, arbejdsforhold, transport af produkter etc.) Dertil også kravet til at 50% af kollektionen skal bestå af recycled, upcycled eller økologiske kvaliteter. Det er sådan et initiativ, der gør, at modeugen retfærdigt kan fortsætte i mine øjne. Gradvist bør det slet ikke være et så stort taleemne og et valg, man skal tage, men blot dét der er; men for nu gælder det om, at være glad over, at der bliver lavet store ændringer i den rigtige retning.

I kan se mere fra min modeuge i min Instastory-mappe “CPHFW“, hvor jeg også deltog i en anden bæredygtig talk i samarbejde med Vestiaire collective, Pernille Teisbæk og Fashion no filter, som lagde vægt på, hvordan vi som forbrugere er bæredygtige. Derudover kan i se andet festligt fra ugen blandt andet fra Baum Und Pferdgarten – så hop endelig forbi :)

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STYLING: TERN