STYLING: GLITTER

STYLING: TERN

Tern er en klassiker i min (i manges) garderobe – og derfor har jeg valgt at style tern på 3 forskellige måder i dagens stylingsindlæg:

Jeg elsker de fine silke/satinkjoler i et dagligdagslook (som i høj grad er tænkt som nightwear, men netop derfor giver det en så fin, feminin kontrast), som looket ovenover viser. Det giver et interessant lag til den oversized skjorte og de store tern, som fremstår mere maskulint.

Det næste look er let (okay meget) inspireret af granny-udtrykket med en ternet nederdel og blazer sammen med perlerne. Jeg har dog stylet det ternede sæt i en farverig kombination med to cardigans, som jeg synes er en meget fin lag-på-lag detalje. Denne detalje gør også noget nyt til granny-udtrykket, synes jeg.

Det sidste look er nok den mest klassiske styling med en ternet jakke over looket. Jeg elsker denne jakke, som har en virkelig skøn kvalitet, der gør, at materialet falder smukt og tungt – samt har mange fine blazer-detaljer på sig.

Jeg har som altid fundet alternativer til mine ternede items ovenover – se HER, HER og HER – eller du kan være heldig i en genbrug/vintagebutik.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STYLING: GLITTER