STYLING: KNITWEAR

STYLING: SUIT

Jeg har sat fokus på, hvordan man kan style sine suits på forskellige måder – hvor udtrykket virkelig kan ændre sig. Suits er et stort go-to i mit klædeskab, og derfor har jeg eksperimenteret med muligheder inden for styling, da jeg ønsker at bruge mine items endnu mere. Jeg laver også et stylingsindlæg med fokus på de oversized blazere, men for nu gælder det suitet !

Suit i sin klassiske form, hvor blazer og bukser er kombineret sammen, som man oftest plejer. Her har jeg tilsat en beige højhalset ribstrik, der gør looket perfekt til de koldere dage – OG så kan man snildt tilsætte glitterøjenskygge til en festligere begivenhed.

Et kombineret suit, hvor jeg har splittet delene op fra deres “normale partner” og sat det sammen til et nyt pastelfarvet suit. Dertil har jeg også tilsat en vest, der gør looket mere sporty i sit udtryk.

Blazer og bukser i samme farvetone – men med forskellig kvalitet; her ses fløjlsblazeren kombineret med et par brede bukser i økologisk bomuld. Dette synes jeg giver et virkelig smukt udtryk til et suit, så det ikke bliver for klassisk i sit udtryk.

Jeg har som altid fundet lidt lækre alternativer til mine styles ovenover: HER/HER og HER/HER – eller du kan være heldig i en genbrug/vintagebutik.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STYLING: KNITWEAR