STYLING: SUIT

STYLING: BLAZER

Jeg ELSKER blazere – og især de rummelige, maskuline fits. De er bare perfekte til at nedtone det feminine i et look; det er netop balancen i mellem det maskuline og feminine i et look, der er så vigtigt i mine øjne.

Jeg har leget med kontraster i dette look, hvor det mere formelle nålestribede sæt er i kontrast til kædedetaljen rundt om taljen og uldstrømperne i de åbne gule sko. Dette gør looket mere interessant at se på, synes jeg. Derudover har jeg også tilsat et gult pandebånd, som matcher skoene.

Tern og striber i en kombination er altid så smukt, synes jeg. Dertil har jeg brugt den røde farve som element i alle styles i looket, som dermed binder det hele sammen. Jeg har tilsat flere halskæder i lag, som giver en ret så cool detalje.

Jeg er SÅ fan af denne vintage blazer med sine 3 knapper, der giver en så fin silhuet. Dertil fungerer den absolut ligeså cool åben, hvor man ovenover får den lyserøde farve mere at se. I kan nok godt høre, at jeg er begejstret for dette fund.

Hvis du mangler blazere i dit klædeskab, har jeg fundet 3 cool HER, HER og HER – eller du kan være heldig i en genbrug/vintagebutik. Man kan virkelig gøre sig nogle gode fund !!

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE STYLINGSINDLÆG

STYLING: SUIT