STYLING: SUIT

STYLING: BLAZER

Jeg ELSKER blazere – og især de rummelige, maskuline fits. De er bare perfekte til at nedtone det feminine i et look; det er netop balancen i mellem det maskuline og feminine i et look, der er så vigtigt i mine øjne.

Jeg har leget med kontraster i dette look, hvor det mere formelle nålestribede sæt er i kontrast til kædedetaljen rundt om taljen og uldstrømperne i de åbne gule sko. Dette gør looket mere interessant at se på, synes jeg. Derudover har jeg også tilsat et gult pandebånd, som matcher skoene.

Tern og striber i en kombination er altid så smukt, synes jeg. Dertil har jeg brugt den røde farve som element i alle styles i looket, som dermed binder det hele sammen. Jeg har tilsat flere halskæder i lag, som giver en ret så cool detalje.

Jeg er SÅ fan af denne vintage blazer med sine 3 knapper, der giver en så fin silhuet. Dertil fungerer den absolut ligeså cool åben, hvor man ovenover får den lyserøde farve mere at se. I kan nok godt høre, at jeg er begejstret for dette fund.

Hvis du mangler blazere i dit klædeskab, har jeg fundet 3 cool HER, HER og HER – eller du kan være heldig i en genbrug/vintagebutik. Man kan virkelig gøre sig nogle gode fund !!

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STYLING: SUIT