STYLING: TONE I TONE

STYLING: LEATHER

I samarbejde med Saint Tropez har jeg udvalgt 5 styles, som netop indgår i mine 3 looks i dagens stylingsindlæg, hvor jeg styler læder – eller læderlignende materialer. Lædermaterialet giver et så cool udtryk til et look, som dog også snildt kan være feminint.

Dette look bevæger sig i de lyserøde og beige nuancer, hvor jeg tilsatte kontrast med min lange oversized læderjakke samt prikkede støvler og nylonstrømper. Jeg elsker de finurlige detaljer i et look, som ovenstående prikker eller det feminine mønster i strikken, som er med til at gøre looket interessant.

Min lyseblå ruskindsjakke er her benyttet i et lag-på-lag look, hvor den fungerer så smukt under trenchcoaten. Jeg er ret stor fan af jakke på jakke-udtrykket. Ruskindsjakken får dermed også en skjortefunktion over den lette sorte bluse og den ternede nederdel.

Sidst – men ikke mindst – har jeg stylet et pink look, hvor jeg har sat fokus på den klassiske lædernederdel. Her har jeg stylet den med en lang skjortekjole og en kort jakke, der har et ruskindsudtryk. Looket bliver dermed meget hverdagsrelevant; til festligere begivenheder vil jeg style nederdelen med en silkeskjorte. Looket vil også være cool med et par læderbukser under skjortekjolen.

Du kan finde de 5 items fra Saint Tropez lige her: StrikTernet nederdelBluseLædernederdelJakke.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STYLING: TONE I TONE