STYLING: DENIM

STYLING: KNITWEAR

Garnet, der er benyttet til de 4 strikkede styles nedenunder,  er fra Færøerne, hvor jeg købte lidt forskelligt med hjem fra garntypen “Påfugl”, som er en uldblanding med 73% mohair, hvilket gør det yderst behageligt (og varmt) at iføre sig.

Strikvesten er en stor favorit hos mig (se også stylingsindlægget HER). Ovenstående er meget let i sit udtryk, da dens skulderstykke er meget smalt, som derfor er oplagt til at have under en jakke, der er mere slim, som denne ruskindsfrakke. Jeg elsker den gule farve kombineret med beige.

Jeg var helt solgt, da jeg så dette maleri på SMK, da det matchede mit look lidt for godt til ikke at skulle være baggrunden til looket. Jeg elsker denne strik, som er den første, jeg selv har strikket, da den er tilpas oversized,  ikke for lang til bukser og farverne spiller så flot sammen.

Jeg strikkede en lille halsedisse/rullekrave, som er perfekt under en skjorte eller en strik, som vist ovenover. Jeg elsker især denne lille strikkede detalje til de kolde morgener.

Her har jeg stylet min beige/mørkeblå strik med en lang nederdel med høje slidser samt en blazer. Jeg elsker at den beige farve går igen på strikken og i nederdelen; det giver en så fin sammenhæng.

Det er SÅ hyggeligt at have strik-projekter, og jeg kan kun anbefale at komme i gang! Du kan dog også finde smukke striktrøjer HER, HER og HER, hvis du ikke lige nu har mod på at strikke.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STYLING: DENIM