STYLING: LEATHER

STYLING: DENIM

Denim i alle sine former er så vigtig i min garderobe – nok for de fleste. Denim er perfekt til både hverdag og festligere begivenheder – samt ikke at glemme, at det er virkelig praktisk i det danske vejr.

Èn af mine favoritter er denne denimbuksedragt, der gør sig så godt i en simpel styling med støvler og et lyseblåt bælte. Easy, easy. Jeg tog min hvide jakke på med pels for at give looket lidt feminin kant.

Her ses mine to nyeste vintagefund, som jeg er så glad for. Nederdelen har en perfekt længde samt høje slidser foran og bagpå – OG mine nye høje støvler i mørkebrunt læder. Jeg stylede de to items med min oversized strik og dunjakke i samme nuance (og røde læber !)

Hertil kunne man snildt skifte strikken ud med en silkeskjorte til en festligere begivenhed.

Slutteligt et look med højtaljede denimjeans med brede ben og en denimblazer. Jeg har stylet looket feminint med en skjorte med blondekrave og en lysegul vest.

Jeg har som altid fundet lidt lækre alternativer til mine denimstyles: HER, HER og HER – eller du kan være heldig i en genbrug/vintagebutik.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STYLING: LEATHER