STYLING: QUILT

STYLING: TRENCHCOAT

 

Nu er det trenchcoatens tid til at få sig et stylingsindlæg(!) Jeg elsker trenchcoats, som sammen med de bløde, varme striktrøjer er dét, der især løfter efterårets køligere, mørkere dage. Jeg har stylet 3 forskellige trenchcoats herunder, hvor de to første trenchcoats er genbrugsfund;

Tone-i-tone: Her har jeg leget med lag-på-lag samt bevæget mig i de beige-brune nuancer (og lidt lyserød :)), som virkelig giver et rart udtryk for øjnene. Jeg elsker dette look, hvor der er mange fine detaljer at finde.

Fokus på trenchcoaten: Her er der fuld fokus på den lyseblå trenchcoat, og netop derfor har jeg også valgt at style looket helt basic med et par klassiske denim jeans og en smuk beige ribstrik.

Fokus på looket under trenchcoaten: Her får de højtaljede lyseblå bukser meget fokus, da trenchcoaten ikke giver som sådan et blikfang – til forskel fra trenchcoaten i looket før. Jeg elsker detaljen i strikken, hvor den lyseblå farve går igen i striberne. Denne trenchcoat har jeg fået af min farmor – og jeg elsker dens bløde og lette materiale.

Jeg har som altid udvalgt nogle alternativer til mine trenchcoats, som i kan finde HER, HER, HER og HER – eller du kan være heldig i en vintage/genbrugsbutik.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STYLING: QUILT