STYLING: WOOL

STYLING: QUILT

NU er det blevet tid til at tale om quiltede items – som jeg har glædet mig til at kaste min begejstring over. Jeg udgav også et look fra modeugen iført DENNE smukke lyserøde quiltede jakke, som også er på min favoritliste over mine yndlingsjakker.

Jeg er ret så glad for dette blå look, hvor det quiltede item både kan fungere som en top og en jakke. Jeg stylede itemet som en top sammen med de blå brede bukser og blå øjenskygge (se mere HER).

Jeg elsker denne gule oversized quiltede jakke, som er et godt genbrugsfund, der netop klæder de brune nuancer så smukt. Quilt sammen med de brune fløjlsbukser er virkelig et cool materialemiks.

Jeg har her linket til andre smukke quiltede items, hvis du også er – eller er blevet – fan. Se blandt andet disse styles: HER, HER, HER og HER – ellers kan jeg klart anbefale at tjekke din lokale genbrugsbutik/vintagebutik ud.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STYLING: WOOL