STYLING: VEST

STYLING: WOOL

Nu er det tid til andet indlæg på min nye platform, som omhandler uld. Et helt perfekt materiale til efteråret, som jeg elsker. Jeg vil i samarbejde med Soaked In Luxury vise 5 smukke items til efteråret, som jeg har stylet, hvor uld indgår i et festligt look og et hverdagslook. OG i anledningen af deres nye efterårskollektion kan i få 20% med koden: SOAKEDTREAT.

SatinnederdelSatintop – Uldstrik

Jeg elsker at lege med lag i et look – også til festligere begivenheder; derfor stylede jeg dette smukke satinsæt med min satinskjorte under samt ovenstående strik i uld, som gør, at man kan holde varmen i looket her i september. Kontrasten i looket er virkelig cool, da satin og uld giver et ret smooth udtryk sammen.

 

Uldblazer – Uldbukser

Dette smukke uldsuit i tern er en garderobeklassiker, hvis du spørger mig. Det bliver uden tvivl perfekt til efterårets/vinterens koldere dage. Jeg har igen leget med lag-på-lag, hvor jeg er iført en hvid t-shirt og en gennemsigtig orange skjorte, der passer i tonen til suitet. Dertil tilsatte jeg mine grønne sneakers for at skabe et farveblikfang.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STYLING: VEST