STYLING: VEST

STYLING: WOOL

Nu er det tid til andet indlæg på min nye platform, som omhandler uld. Et helt perfekt materiale til efteråret, som jeg elsker. Jeg vil i samarbejde med Soaked In Luxury vise 5 smukke items til efteråret, som jeg har stylet, hvor uld indgår i et festligt look og et hverdagslook. OG i anledningen af deres nye efterårskollektion kan i få 20% med koden: SOAKEDTREAT.

SatinnederdelSatintop – Uldstrik

Jeg elsker at lege med lag i et look – også til festligere begivenheder; derfor stylede jeg dette smukke satinsæt med min satinskjorte under samt ovenstående strik i uld, som gør, at man kan holde varmen i looket her i september. Kontrasten i looket er virkelig cool, da satin og uld giver et ret smooth udtryk sammen.

 

Uldblazer – Uldbukser

Dette smukke uldsuit i tern er en garderobeklassiker, hvis du spørger mig. Det bliver uden tvivl perfekt til efterårets/vinterens koldere dage. Jeg har igen leget med lag-på-lag, hvor jeg er iført en hvid t-shirt og en gennemsigtig orange skjorte, der passer i tonen til suitet. Dertil tilsatte jeg mine grønne sneakers for at skabe et farveblikfang.

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE STYLINGSINDLÆG

STYLING: VEST