Purple power // Leather blazer

STYLING: VEST

Helenatroelsen.dk 2.0

__________________________________________

Velkommen til det første indlæg på den nye version af Helenatroelsen.dk.

Jeg har haft gået i lang tid med tanker om min platform – og at jeg vil til at benytte min platform på en anden måde. Jeg har lige siden, jeg startede mit site, udgivet billeder af mine looks, skrevet tanker ned om de forskellige looks og linket til mine items – MEN jeg er kommet frem til, at dette site skal bruges til at gå mere i dybden med en styling, som i dette nye indlæg, hvor jeg har sat fokus på vesten, som er en af mine yndlingsitems lige nu. Før i tiden ville de tre looks ovenover være blevet udgivet i tre separate indlæg, men det er netop her forandringen findes.

Instagram er et vanvittigt hurtigt medie til at vise “her og nu”-looks – og DERFOR giver det bare så sindssyg god mening, at lave denne ændring, således at energien bliver brugt de rigtige steder – og inspirationen bliver nemmere at finde (både herinde og på min instagram;@helenatroelsendk).

Jeg håber, i vil tage godt imod disse nye ændringer, så dette site kan blive endnu mere konkret i forhold til (forhåbentligt) at give inspiration videre – det vil gøre mig så glad, hvis det lykkedes !

Vesten over en strik: giver et cool udtryk til din strik, således at det ikke blot bliver et “fladt” look med en simpel strik og et par bukser. Vesten gør looket mere interessant og detaljeret.

Vesten over en kjole; giver et maskulint udtryk til den feminine kjole, hvilket klæder den så sindssygt godt. Denne styling er også god her til efteråret, da du let kan hoppe i din yndlingskjole uden at fryse.

Vesten under en blazer: giver dybde i looket, da der er flere lag under blazeren, hvilket gør, at man let kan befinde sig udenfor i lang tid uden at fryse, da man har mange lag på. Ovenover ses mit nye vintagesæt i tern; dog ville vesten også være cool i et suit med bukser.

Mangler du en vest i dit klædeskab, kan du finde nogle så smukke; HER, HER og HER – eller være heldig i en vintage/genbrugsbutik.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Purple power // Leather blazer