Blue slip dress

Indflytningsdag

Shirt dress: Selected people (similar) – Sneakers: Selected (similar) – Bag: Vintage (similar)

Dagen i går var helt speciel; jeg er officielt flyttet ind. Jeg GLÆDER mig så meget til at få samling på alle mine ting; har jo i de seneste to uger boet i en kuffert, som jeg fortalte om HER. Det bliver bare så rart at føle at mine ting har en specifik plads – som dengang hjemme i Vejle. Ovenover ses min indflytterglæde, mine flyttekasser og mit flytteoutfit (OG Smilla <3), som bestod af min dejlige oversized skjortekjole samt gule glitterstrømper og sneakers; praktisk og behageligt !

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE STYLINGSINDLÆG

Blue slip dress