Square neck // Childhood home

Pink candyfloss top

Bukser: Selected (lignende) – Top: Syet af mig  – T-shirt: (lignende)

Jeg satte et lille projekt i gang sidste lørdag, hvor ovenstående top blev resultatet af projektet. Jeg elsker see-through items lige nu; det giver et så cool udtryk til looket, da man kan se flere lag. Derudover er jeg stadig ret så glad for pufærmer samt square necks (som også kan ses i DETTE og DETTE look).

I ser mig også meget glad for mit nyeste køb ovenover; jeg er allerede så glad for den her til studiestart og til mine andre projekter – det er så åndssvagt med materiel kærlighed, men altså what to do ;) Den gamle mac var altså blevet liiiidt for træls at arbejde med, hah.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Square neck // Childhood home