Square neck // Childhood home

Pink candyfloss top

Bukser: Selected (lignende) – Top: Syet af mig  – T-shirt: (lignende)

Jeg satte et lille projekt i gang sidste lørdag, hvor ovenstående top blev resultatet af projektet. Jeg elsker see-through items lige nu; det giver et så cool udtryk til looket, da man kan se flere lag. Derudover er jeg stadig ret så glad for pufærmer samt square necks (som også kan ses i DETTE og DETTE look).

I ser mig også meget glad for mit nyeste køb ovenover; jeg er allerede så glad for den her til studiestart og til mine andre projekter – det er så åndssvagt med materiel kærlighed, men altså what to do ;) Den gamle mac var altså blevet liiiidt for træls at arbejde med, hah.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Square neck // Childhood home