ORANGE ON ORANGE // CPHFW SS20

Pastel green suit // CPHFW SS20

 

Blazer + skirt: Vintage (similar, similar) – Boots: Zara (similar) – Top: Zara (similar) – Knit: Vintage (similar)

Andendagen til modeugen var heldigvis (vi havde muligvis fået lidt for mange øl dagen før, hah) en rolig dag, hvor der kun stod modemessen, CIFF, på programmet, hvor jeg havde taget min veninde med for at lure nye tendenser. Jeg faldt især over Resume’s smukke prints og farver (og den quiltede jakke, der ses ovenover) samt halskæderne hos Pico.

Derudover var jeg også ude og se den lejlighed, som jeg snart flytter ind i !! Men mere om det senere <3

Hvad synes du om looket?

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

ORANGE ON ORANGE // CPHFW SS20