Tones of pink

ORANGE ON ORANGE // CPHFW SS20

Jeans: Selected (similar) – Jacket: Selected (similar) – Dress: Vintage (similar)

Modeugens første dag bød på både KADK’s graduation show og Designskolen Koldings graduation show, som begge virkelig var inspirerende. Det er altid så rart at se kreativitet blomstre – og netop disse shows giver den fuld gas (se mine stories på Instagram i mappen “CPHFW“)

Derudover var jeg til Elaine Hersby præsentationen, hvor modellerne stod i smukke kreationer på toppen af Kødbyen til groovy musik, dans og kolde drinks. Jeg elsker hendes univers med de luftige kjoler, farvevalg, smukke snit og flæser. Virkelig en cool præsentation, som jeg var så glad for at have oplevet.

Det sidste billede er fra restauranten, Gorilla, hvor min veninde og jeg spiste for at fejre modeugens første dag. Et virkelig lækkert sted.

Det orange sæt (samt i beige) udkommer hos Selected til pre spring 2020.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Tones of pink