Print mix // Yellow and beige

MOVING TO COPENHAGEN // FUTURE PLANS

Kjole: Selected (similar) – T-shirt: Baum und Pferdgarten (similar) – Jeans: Selected (similar) – Shoes: Vintage (similar)

Det bliver virkeligt, når jeg nu sidder her og skal skrive dette indlæg. Nok det indlæg med allerflest forandringer – ikke noget, der som sådan påvirker min platform – men altså; Der sker mange ting – nye ting; og det tænkte jeg, at jeg ville skrive et lille kort indlæg om, nu da looket ovenover er taget i Vejle (ved Fjordenhus, som er ét af mine yndlingssteder i Vejle; synes det er så smukt). Jeg skal nemlig efter mine 21 år flytte for allerførste gang; væk fra Vejle, min dejlige barndomsby, til København, hvor jeg i skrivende stund lige er ankommet.

Hvorfor skal jeg flytte? Jo, netop fordi, jeg er blevet optaget på mit studie (!), som jeg virkelig er glad for. Det har været en lang venteperiode, da jeg tog optagelsesprøven tilbage i april – især fordi man, naturligvis, ikke ved sig sikker på, om den er hjemme eller ej.. Jeg skal læse til designteknolog på KEA med speciale i bæredygtig mode – hvilket i nok også kommer til at følge med i herinde ;) Jeg flytter officielt først den 1. september, men da der er studiestart på torsdag, er jeg hos min kære søster indtil da.

Nå, nu til looket. Hvad synes du om det? Jeg synes kjolen er så fin; især med denim jeans og t-shirt under, det gør looket mere casual.

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Print mix // Yellow and beige