Pink candyfloss top

Blue slip dress

Dress: Le lago Vetements – Sunglasses: Le lago Vetements – Blazer: Vintage (similar)

Jeg mødte Charmaine tilbage i august måned sidste år – og jeg har så meget respekt for hende. I en alder af 22 år har hun skabt sit eget cool brand, Le lago Vetements, som allerede har fået meget respekt ! Det var derfor også glædeligt, at vi holdte kontakten, og at jeg fik denne fine pakke ind af døren med den ovenstående blå satinkjole samt de blå solbriller. Jeg havde looket på i sidste uge, hvor hele idéen netop var at style looket til en hverdagssituation. Disse satinkjoler kan mere end blot at være festlig.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE STYLINGSINDLÆG

Pink candyfloss top