Countryside

House model for Selected Femme // Vacation

I onsdags havde jeg min sidste dag som husmodel for Selected Femme. Det var virkelig hårdt at sige farvel til hele teamet, som simpelthen har været SÅ skønne og inspirerende at arbejde sammen med i løbet af dette år. Jeg har virkelig nydt alle de oplevelser, jeg har fået med mig derfra; fra utallige fittings, salgsmøder i Brande (og en enkelt i København), team-dage og hyggelige events i afdelingen.

NU er det sommerferie – og efter sommeren skal der ske noget helt nyt; men mere om det senere, når vi kommer tættere på ;)

Ovenover har jeg samlet lidt billeder fra året i Brande.

// Helena

2 Kommentarer

  • Natasha

    stop en halv! den smukke lyserøde jakke, den er jo så vild! Har du lidt info på den så jeg kan opstøve den? og er den læder eller bomuld?
    så fin!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE STYLINGSINDLÆG

Countryside