Silky sunset moment

Dots on dots // Langeland

Bikini: Hunkemöller – Slippers: Hunkemöller – Pareo: Hunkemöller – Solbriller: Hunkemöller

SÅ er jeg tilbage efter en så dejlig ferie på solrige Langeland.

Ovenstående bikini fra Hunkemöller var jeg virkelig glad for at have med; den er så behagelig at være iført – og netop derfor brugte jeg også bikinitoppen som top i sommerhuset til et par højtaljede shorts, når jeg ikke badede eller solede mig. Den er bare så fin og cool på samme tid. Derudover reddede denne pareo mig også fra at blive alt for solbrændt; et ret så undervurderet item, hvis du spørger mig.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Silky sunset moment