Volume dress // Vest

Pre Birthday // Pastel Colors

Dress: Vintage (similar) – Blazer: Vintage (similar) – Socks: Bianco (similar) – Shoes: Bianco

Dagen før min fødselsdag var vi inviteret til stor 2×50 års familiefest, som virkelig var sjovt og hyggeligt. En så festlig måde at starte ens egen fødselsdag op, da klokken slog 00:00 ;)

Jeg var iført min nye vintagekjole, som jeg fandt i den fineste lille vintagebutik i Bratislava, jeg elsker dens flæsedetalje øverst på kjolen. Dertil min pastelfarvet blazer, som giver et cool modspil til den pink farve. Derudover er jeg SÅ vild med disse fine perlestrømper, som sætter prikken over i’et i dette festlook.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Volume dress // Vest