Pastel colors in CPH

On the go // Pink dress

Dress: Selected people (similar) – Vest: Selected people (similar) – Bag: Vintage (similar) – Socks: (HERE) – Sneakers: Selected (similar)

Hermed udkommer mit look fra i mandags, som er taget på en perron ved hovedbanegården. Himlen var helt lyserød på vejen hjem til Vejle, som altid sætter mig i et helt vildt rart mood. Jeg tager til København igen i morgen, hvor jeg skal fejre min storesøsters bachelor.

Hvad synes du om looket? Jeg elsker kjolens vidde sammen med den chunky vest.

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastel colors in CPH