Colorful day in Copenhagen

Perfect travel look // Budapest

Pants: Selected people (similar) – T-shirt: (similar) – Blazer: Vintage (similar) – Leather shirt: Selected (similar) – Tote bag: Baum und pferdgarten

Vi boede på en hotelbåd i Budapest, som seriøst var så nice; vi spiste både morgenmad og drak drinks om aftenen med udsigt til parlamentsbygningen, hvilket virkelig var et kønt syn. Se også DETTE look, som er taget på dækket, hvor vi, naturligvis, også nød af udsigten.

Looket ovenover var jeg iført på rejsedagen mellem Bratislava og Budapest, som var i flere lag (det er altid rart at kunne tage af/på under en rejse). Dertil er jeg vild med sammenspillet mellem farverne i looket; pastelfarver er så fine sammen.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Colorful day in Copenhagen