Denim // Spot festival

Colorful day in Copenhagen

Knit: Selected (similar) – Skirt: Vila (similar) – Stockings: (similar) Sneakers: Selected (similar)

Jeg havde iført mig dette look, da vi spenderede en skøn dag i KBH inden vi om aftenen (endelig!) fik min tvilling hjem til DK efter hele 3 måneders rejse i Asien. Vi var blandt andet forbi kirsebærtræerne på Bispebjerg kirkegård (SÅÅ pænt) og i Tivoli, hvor jeg måske skulle have overvejet mit tøjvalg lidt mere; nederdel i forlystelser er jo en perfekt kombi.. ;)

Hvad synes du om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denim // Spot festival