Corduroy girl // New project

Packing list: Wien, Bratislava & Budapest

Shirt: Arket – Trenchcoat: Arket – Dress: H&M – Blazer: Arket – Jumpsuit: Weekday – Pants: Weekday – Sunnies: Ganni – Knit: Ganni – Leather shirt: Ganni – Boots: Ganni – Pictures: Pinterest/helenatroelsen.tumblr.com

Min næste rejse er lige rundt om hjørnet – og jeg GLÆDER MIG. Jeg har ikke besøgt disse tre byer før, hvilket gør det hele lidt mere exciting, da jeg ikke helt ved, hvad jeg skal forvente. Vi tager os en rundrejse, hvor vi bevæger os fra Wien til Bratislava og ender til sidst i Budapest, hvor vi har flest dage. Ovenstående styles tager jeg inspiration ud fra, når jeg om ikke så længe skal pakke min kuffert.

Har du besøgt nogle af de ovenstående byer? Jeg vil meget gerne høre om tips til steder at besøge/steder at spise ;)

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE STYLINGSINDLÆG

Corduroy girl // New project