Pink layers

Blazer on blazer

Blazer: Vintage (similar) – Green blazer: Selected (similar) – Shirt: Vintage (similar) – Pants: Selected People (similar) – Bag: Vintage (similar) – Sneakers: Bianco

Ovenstående look havde jeg på i torsdags, hvor jeg var til vinsmagning med mine forældre. Vi smagte hele 11 forskellige vine samt fik 10 serveringer af forskelligt lækkert tapas fra No.14, hvor vinsmagningen også fandt sted. SÅ lækker aften – knapt så festlig fredag, hah..

Jeg er virkelig fan af lag-på-lag, hvilket jeg også har nævnt mange gange herinde. Lige nu er det dog især lag-på-lag af jakker, som ovenover. Det giver en vanvittig lækker vibe.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Pink layers