Green suit // Michelin night

Leather dress

Leather dress: Selected (similar) – Stripes: Mads Nørgaard – Jeans: Urban Outfitters (similar) – Jacket: Vintage (similar) – Sneakers: Fila x Hunkemöller

Hermed udkommer det sidste look med mit lange hår. Det er ret sjovt at se den kæmpe forskel en frisure gør ! Dém af jer, der følger mig på instagram (@helenatroelsendk) kunne også følge med undervejs hos frisøren, hvor den store forandring skete. Jeg udgiver snart et indlæg med billeder af den nye frisure og tankerne bag, som jeg glæder mig til at dele ;)

Nok om min nye frisure; Jeg elsker denne læderkjole, som simpelthen er så cool. Der er både flæser og masser af vidde i kjolen, som man virkelig ser sjældent i en læderkvalitet. Jeg er kæmpe fan.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green suit // Michelin night