Pink // Furry socks

Green suit // Michelin night

Suit: Selected – Boots: Zara (similar) – Shirt: Selected (similar) – Hair clip: (similar)

Sidste lørdag var en ganske speciel en af slagsen. Min moster og jeg var på restaurant MeMu, som var en studentergave fra hende til mig. Jeg har haft snakket om denne michelin-restaurant så længe, og netop derfor var jeg også super spændt på at smage, se og opleve de 13 serveringer – og generelt stemningen derinde. OG jeg blev bestemt ikke skuffet, wauw en aften !

Jeg var iført ovenstående grønne suit sammen med min fine satinskjorte og satinstøvler. Derudover havde jeg glattet mit hår (noget jeg virkelig ikke gør ofte) for at gøre looket endnu mere specielt.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Pink // Furry socks