Suit up for spring

Corduroy girl // New project

Suit: Selected (similar) – Bag: Vintage (similar) – Knit: Vintage (similar) – Boots: Selected (similar) – Scarf: Vintage (similar)

 Suit og sæt er i den grad mit go-to lige nu (som helt ubevidst også er blevet et tema herinde i denne tid – se også HER og HER). Det ser så lækkert ud.

Jeg havde dette fløjlssuit på i sidste uge, hvor jeg var taget ud for at købe klinker til mit nye projekt, som også kan ses færdigt ovenover. Jeg har nemlig længe haft denne idé i tankerne, hvor klinkerne er sat på en coffee table book, som dermed pludselig får to funktioner; en bog og et lille kaffebord. SÅ fint, synes jeg.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE STYLINGSINDLÆG

Suit up for spring