Orange and checks

Blue layers

 

Trenchcoat: Vintage (similar) – Pants: Zara (similar) – Knit: Selected – Bag: Vintage (similar)

NU er det endelig blevet forår! Det har jeg godt nok længe ønsket at skrive. Looket ovenover havde jeg på sidste lørdag, hvor jeg var på genbrugstur i Vejle, hvor solens stråler også er til at spotte på billederne ovenover. Det var rigtigt forårsvejr.

Jeg fandt en masse skønne sager i de forskellige genbrugsbutikker, som i kommer til at se i de kommende looks herinde – dog købte jeg også nogle styles, som nok egner sig bedst til endnu varmere vejr, som vil blive lagt til side i mit skab til sommer ;)

Hvad synes du om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Orange and checks