Orange and checks

Blue layers

 

Trenchcoat: Vintage (similar) – Pants: Zara (similar) – Knit: Selected – Bag: Vintage (similar)

NU er det endelig blevet forår! Det har jeg godt nok længe ønsket at skrive. Looket ovenover havde jeg på sidste lørdag, hvor jeg var på genbrugstur i Vejle, hvor solens stråler også er til at spotte på billederne ovenover. Det var rigtigt forårsvejr.

Jeg fandt en masse skønne sager i de forskellige genbrugsbutikker, som i kommer til at se i de kommende looks herinde – dog købte jeg også nogle styles, som nok egner sig bedst til endnu varmere vejr, som vil blive lagt til side i mit skab til sommer ;)

Hvad synes du om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Orange and checks