Spring feeling // Red and yellow

Workwear // Yellow details

Jacket: Vintage (similar) – Jumpsuit: Selected (similar) – Top: From Hong Kong (similar) – Bag: Vintage – Sneakers: Selected (similar)

Jeg elsker allerede denne buksedragt virkelig meget. Den er så behagelig at være iført – og der skal ikke meget til, før at looket bare spiller. Derudover elsker jeg de mange workwear-detaljer med placeringen af lommerne og dens krave.

Jeg stylede den med en gul rullekrave og gule spænder i håret. Pynt til håret har virkelig bidt sig fast på de fleste kvinder – og i en længere periode nu – OG der er virkelig ingen tvivl om, hvorfor netop også lige det; det er praktisk + giver looket kant og personlighed (læs mere om denne trend i “Trending now“-indlægget).

Hvad synes du om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Spring feeling // Red and yellow