Pink eyeshadow // Color blocking

Spring feeling // Red and yellow

T-shirt: Baum Und Pferdgarten – Silk scarf: Baum Und Pferdgarten – Cardigan: Selected (similar) – Sneakers: Fila x Hunkemöller – Coat: Noisy may (similar)

Jeg modtog både t-shirten og silketørklædet efter Baum Und Pferdgarten-showet, som i kan læse meget mere om HER. Jeg elsker farvespillet i looket, hvor både den gule cardigan og de røde sneakers passer ind i farverne i silketørklædet; det er ellers meget sjældent, at man kombinerer rød og gul sammen. Det giver et ret cool udtryk, hvis i spørger mig.

Billederne er taget på “Tirsbæk strand”, hvor min mor og jeg gik en tur forleden. Jeg glæder mig bare SÅ meget til foråret og sommeren nu.

Hvad synes du om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Pink eyeshadow // Color blocking